Το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν δείχνει το σώμα της με ραγάδες -«Νιώθω ακόμα ανασφαλής» [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν δείχνει το σώμα της με ραγάδες -«Νιώθω ακόμα ανασφαλής» [εικόνα & βίντεο]

Κρίσι Τέιγκεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κρίσι Τέιγκεν είναι ακομπλεξάριστη με το σώμα της και το δείχνει κάθε στιγμή, θέλοντας να κάνει όλες τις γυναίκες να νιώσουν άνετα με το δικό τους.

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο που φαίνονται οι ραγάδες στο σώμα της, μετά τη γέννηση του παιδιού της.

mom bod alert! pic.twitter.com/Qi0BZvLmhV

«Το Instagram είναι τρελό. Νομίζω πως είναι τέλειο οι άνθρωποι να έχουν απίστευτα σώματα και να είναι περήφανοι, δείχνοντάς το. Ωστόσο, ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ξεχάσουμε πως και τα κανονικά σώμα μοιάζουν, όταν όλοι δείχνουν απίστευτα εντυπωσιακοί», έγραψε.

Σε άλλο tweet σημείωσε: «Αυτό δεν το λέω “body confidence” γιατί ακόμα δεν το έχω φτάσει. Νιώθω ακόμα πολύ ανασφαλής. Αλλά είμαι χαρούμενη που μπορώ να κάνω κάποιον άλλον εκεί έξω να αισθανθεί καλύτερα για τον εαυτό του».

pic.twitter.com/Nuggx674BL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίσι Τέιγκεν σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ