Πιάνει δουλειά η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Πιάνει δουλειά η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ

Πιάνει δουλειά η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ πιάνει άμεσα δουλειά με στόχο να «κλείσει» τις λίστες με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς την Μεγάλη Τετάρτη θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο προκειμένου να επικυρώσει τις υποψηφιότητες.

Μάλιστα ο συντονιστής της επιτροπής Βασίλης Γερανίδης επιδιώκει η πρώτη συνεδρίαση να γίνει ακόμη και σήμερα για να αρχίσει άμεσα η συγκρότηση των ψηφοδελτίων που σε ποσοστό 60% θα πρέπει να είναι ανανεωμένα για το ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο όργανο θα συνεδριάσει και την επόμενη Παρασκευή 6 Απριλίου με την συμμετοχή των γραμματέων περιφερειακών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και της εθνικής αντιπροσωπείας νεολαίας ούτως ώστε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να ζητήσει απ' όλα τα στελέχη του κόμματος να βοηθήσουν για την πρωτιά του κόμματος στις εκλογές.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κήρυξε διμέτωποι προς τα αριστερά και τα δεξιά και επεσήμανε ότι το κεντρικό δίλημμα των επερχόμενων εκλογών συνίσταται στο πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος και όχι στο σχήμα διακυβέρνησης.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι υπάρχει ανάγκη για μετάβαση από το Μνημόνιο σε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, ενώ είπε ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει νωρίτερα για να αποφευχθούν οι οριζόντιες περικοπές.

Ο κ.Βενιζέλος θα μεταβεί για επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο συνοδευόμενος από τους Πέτρο Ευθυμίου και Γιάννη Μανιάτη.

Στο μεταξύ «άλυτο» παραμένει το θέμα της επιστροφής ή μη των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει διαμηνύσει ότι θα το επιλύσει μόνος του. Ο κ. Βενιζέλος φέρεται σε κλειστή σύσκεψη που είχε με συνεργάτες του να σχολίασε ότι τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πάρει αποφάσεις επιμένοντας ότι η επιστροφή ορισμένων εξ αυτών θα προκαλέσει συσπείρωση στην παράταξη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ