Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι στην πίστα μετά το ατύχημά του -Με δάκρυα στα μάτια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι στην πίστα μετά το ατύχημά του -Με δάκρυα στα μάτια [βίντεο]

Επέστρεψε ανανεωμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου στην Καρδίτσα, εκεί όπου έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο Ηλίας Βρεττός μετά το ατύχημά του.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την περιπέτειά που έζησε, τα χειρουργεία και την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με κυκλοφορία δύο remixes, ξεκινά τις εμφανίσεις και την επαφή του με τον κόσμο.

Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι στην πίστα μετά το ατύχημά του -Με δάκρυα στα μάτια [βίντεο]   | iefimerida.gr 0

«Όταν τραγουδάς μετά από 6 μήνες με δάκρυα στα μάτια και χορεύει ο κολλητός σου...» έγραψε συγκεκριμένα στα σόσιαλ μίτια και ανέβασε το παρακάτω βίντεο.

Όταν τραγουδάς μετά από 6 μήνες με δάκρυα στα μάτια και χορεύει ο κολλητός σου... @kostantinosbl #iloveu Συγκινητικές στιγμές χθες στην Καρδίτσα... #iamback #HB #fonakseme

A post shared by ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ / OUT NOW (@vrettos_ilias) on Jul 29, 2018 at 7:35am PDT

O Ηλίας Βρεττός επιστρέφει δισκογραφικά με δύο διασκευές της μεγάλης του επιτυχίας «Φωνάξέ Με», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, το «Φώναξέ Με» κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου και αγαπήθηκε αμέσως, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής το χαρακτήρισε «σχεδόν προφητικό» μετά το ατύχημα που είχε, συνδυάζοντας στίχους του με τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έλαβε από τον κόσμο.

Λίγο πριν επιστρέψει στις live εμφανίσεις, παρουσιάζει την αισθαντική του μπαλάντα σε δύο up-tempo remixes, που επιμελήθηκαν οι Κωνσταντίνος Παντζής - Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Κώστας Γαλάτης.

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Βρεττός Καρδίτσα PANIK
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ