Καταθέτει σήμερα για τις φωτιές στην ανατολική Αττική ο Ηλίας Ψινάκης - iefimerida.gr

Καταθέτει σήμερα για τις φωτιές στην ανατολική Αττική ο Ηλίας Ψινάκης

Ηλίας Ψινάκης/Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί, με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική έχει κληθεί να καταθέσει σήμερα, Τρίτη, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, είχε κληθεί για να καταθέσει χθες, και ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Υπενθυμίζεται ότι ένας, ένας, εγκαταλείπουν τον δήμαρχο Μαραθώνα στελέχη της παράταξής του, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τη στάση του δημάρχου.

Μετά την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων του δήμου Μαραθώνα, της Δήμητρας Λαμπαρού καιτ του Βασίλη Τσουπρά, ανεξαρτητοποιήθηκε και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Ηλία Ψινάκη, Αναστασία Παππά.

Ζητούν την παραίτησή του

Την παραίτηση του Δημάρχου Μαραθώνα ζητά «εδώ και τώρα» το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο, ανίκανο και επικίνδυνο για την πόλη.

Απορρίπτοντας του ευθύνες για την καταστροφή και τα δεκάδες θύματα που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στο Mάτι, καθώς και κατακρίνοντας την συμπεριφορά του, 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζητούν με επίσημο αίτημα την άμεση συνεδρίαση του σώματος προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ