Ποδηλασία: Στον αέρα η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Χρήστος και ο Ζαφείρης Βολικάκης έχουν υποστεί μία φοβερή ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο Έλληνες ποδηλάτες μαζί με τους προπονητές, Στέργιο Σαλποδήμο και Χρήστο Τερεντούλια ταξίδευαν για τη Γκλασκώβη με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο. Ωστόσο, όλα πήγαν στραβά...

Το περασμένο Σάββατο περίπου 200 πτήσεις ακυρώθηκαν, 60 καθυστέρησαν και δύο τερματικοί σταθμοί εκκενώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, του δεύτερου σημαντικότερου της Γερμανίας, αφού μία γυναίκα διείσδυσε χωρίς να έχει ελεγχθεί σε ζώνη του τερματικού σταθμού 2, ανακοίνωσε η αστυνομία και οι αρχές του αεροδρομίου.

2 days past and still no luggages, no bikes ... thank you Lufthansa

Η ελληνική αποστολή ήταν ανάμεσα στους άτυχους που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν. Έτσι, έψαξαν εναλλακτικό τρόπο για να φτάσουν στη Γκλασκώβη όπου και θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας (2-13/8). Πήραν το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και πέταξαν για το Μάντσεστερ και από εκεί οδικώς έφτασαν στη Γκλασκώβη.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουν φτάσει ούτε οι αποσκευές τους ούτε φυσικά και τα ποδήλατά τους και έτσι έχουν μείνει απροπόνητοι!

Ευχαριστούμε τη Lufthansa που χθες το ταξίδι μας για Γλασκωβη μέσω Μονάχου έγινε ολοήμερο και τελικά αντί για Γλασκωβη μας έστειλαν στο Manchester χωρίς ποδήλατα χωρίς ούτε μία αποσκευή χωρίς τίποτα και τώρα ξεκινάει η περιπέτεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ