Ο Μπραντ Πιτ ντυνόταν και χτενιζόταν όπως Τζολί, Ανιστον και Πάλτροου- Οι απίστευτες ομοιότητες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπραντ Πιτ ντυνόταν και χτενιζόταν όπως Τζολί, Ανιστον και Πάλτροου- Οι απίστευτες ομοιότητες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως οι φαν του Μπραν Πιτ τον πεθύμησαν αρκετά με αποτέλεσμα να αρχίζουν να ψάχνουν παλιές του φωτογραφίες.

Αυτή όμως η έρευνα ήταν η αιτία να ξεκινήσει ένας χαμός από σχόλια, καθώς όλοι πρόσεξαν κάτι στον γνωστό ηθοποιό που δεν είχαν παρατηρήσει ποτέ.

Ο Μπραντ Πιτ με μακριά μαλλιά με την Αντζελίνα Τζολί

Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε μία φωτογράφος, η οποία έφτιαξε διάφορα κολάζ με τον Μπραντ Πιτ και όλες τις διάσημες συντρόφους με τις οποίες έχει φωτογραφηθεί δημοσίως.

Εξαλλη εμφάνιση μαζί με την Τζένιφερ Ανιστον

Τα κολάζ λοιπόν ήταν η αιτία να γίνει χαμός στο Twitter με όλους να σχολιάζουν πως το ντύσιμο και το look του Μπραντ Πιτ ταιριάζουν απόλυτα με την κάθε σύντροφο που είχε δίπλα του.

Πέρα από τα ρούχα που τις περισσότερες φορές είναι στις ίδιες αποχρώσεις με την συνοδό του, ο Μπραντ Πιτ άλλαζε και τα μαλλιά του, προσαρμόζοντας τα με αυτά που είχε η κάθε σύντροφό του.

Ιδιο μαλλί με την Γουίνεθ Πάλτροου σε πιο κοντό

Με την Αντζελίνα Τζολί είχε τολμήσει το μακρύ ίσιο μαλλί, με την Τζένιφερ Άνιστον κάτι πιο ανέμελο με καρφάκια, ενώ με την Γουίνεθ Πάλτροου είχε κάνει φράντζα στο πλάι, όπως συνηθίζει η ίδια.

Το ίδιο λουκ με την σύντροφό του είχε πολύ πιο νεός

Οι ομοιότητες δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είχε κάνει το ίδιο και με πιο παλιές και άγνωστες σχέσεις τους, αλλάζοντας το στιλ και το μαλλί ανάλογα με τα γούστα των γυναικών που είχε δίπλα του.

Το tweet που έγινε απόλυτο viral

Ένα κολάζ με τις εμφανίσεις του Μπραντ Πιτ πάντως έγινε το απόλυτο viral στο Twitter, καθώς συγκέντρωσε 386.000 likes, 122.000 αναδημοσιεύσεις και 1.400 σχόλια.

Ο Μπραντ Πιτ ντυνόταν και χτενιζόταν όπως Τζολί, Ανιστον και Πάλτροου- Οι απίστευτες ομοιότητες [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο Μπραντ Πιτ ντυνόταν και χτενιζόταν όπως Τζολί, Ανιστον και Πάλτροου- Οι απίστευτες ομοιότητες [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες:Twitter/ AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ