Το διαφορετικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την τραγωδία στο Μάτι - iefimerida.gr

Το διαφορετικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την τραγωδία στο Μάτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ανθρώπους που μπροστά στην εθνική τραγωδία την οποία προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου την Αττική σιώπησαν, αλλά κινητοποιήθηκαν, θέλησε να επιβραβεύσει με ένα σχόλιο που ανάρτησε σε Insta Story της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα, έχοντας επίσης προτιμήσει ως τώρα τη στάση της σιωπής μπροστά στις τραγικές εξελίξεις, τα 91 θύματα της τραγωδίας και τους χιλιάδες που έχασαν τα σπίτια τους μετά τις πυρκαγιές.

«Ένα μπράβο και σε όλους εκείνους που προβληματίστηκαν, στενοχωρήθηκαν, βοήθησαν, κινητοποιήθηκαν και δεν μας το πόσταραν» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη θέλοντας να ευχαριστήσει τους δεκάδες αφανείς εθελοντές και όχι μόνο που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων. Και ήταν, ευτυχώς, πολλοί».

Το διαφορετικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την τραγωδία στο Μάτι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεονώρα Μελέτη σχόλιο μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ