Διώξτε τα κουνούπια μακριά -Φάτε σκόρδο, γεμίστε με λεβάντα [εικόνες] - iefimerida.gr

Διώξτε τα κουνούπια μακριά -Φάτε σκόρδο, γεμίστε με λεβάντα [εικόνες]

Διώξτε τα κουνούπια μακριά (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και το τσίμπημά τους γεμίζει το σώμα κοκκινίλες και μικρά εξογκώματα, ενώ το βουητό τους «χαλούν» τις χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού.

Τα κουνούπια είναι γύρω μας και μας κάνουν να ψάχνουμε τρόπους να τα ξεφορτωθούμε. Κάποιοι πετυχαίνουν και κάποιοι άλλοι όχι.

Πριν, λοιπόν, κυκλοφορήσουμε με το αντικουνουπικό στο χέρι, το purewow μας δίνει τέσσερις τρόπους να αποφύγουμε τα κουνούπια και να μείνουμε μακριά από τα χημικά.

Φωτεινά χρώματα

Τα σκούρα χρώματα φαίνεται πως τραβούν τα κουνούπια έτσι η καλύτερη επιλογή για όλους είναι οι φωτεινές αποχρώσεις. Το λευκό έτσι κι αλλιώς είναι το κορυφαίο χρώμα για το καλοκαίρι.

Πιάστε τη λεβάντα

Λεβάντα, παντού. Φυτέψτε την στις γλάστρες, χρησιμοποιήστε το αιθέριο έλαιό της για να αρωματίσετε το σπίτι ή ψεκάστε το σώμα σας με body spray. Δεν θα μυρίζετε μόνο υπέροχα, αλλά θα διώξετε και τα κουνούπια μακριά.

via GIPHY

Ωρα για σκόρδο

ΟΚ, μπορεί να μην είναι και η καλύτερη λύση αλλά το σκόρδο λέει «αντίο» στα κουνούπια. Το σκόρδο απελευθερώνεται από τους πόρους του δέρματος και εξαφανίζει τα έντομα από δίπλα σας.

Ας φυσήξει

Ο αέρας διώχνει τα κουνούπια μακριά, οπότε ένας ανεμιστήρας μέσα στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα είναι η τέλεια λύση.

via GIPHY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουνούπια αντιμετώπιση λύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ