Ο Σαρκοζί επιτίθεται στην «Le Monde» - iefimerida.gr

Ο Σαρκοζί επιτίθεται στην «Le Monde»

Ο Σαρκοζί επιτίθεται στην «Le Monde»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην εφημερίδα «Le Monde» εξαπολύει ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, κατηγορώντας την πως συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου για την γαλλική προεδρία, Φρανσουά Ολάντ.

Η επίθεση αυτή γίνεται με αφορμή αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σχετικά με την εμπλοκή του ονόματος του Γάλλου προέδρου σε πιθανή υπόθεση χρηματισμού από την Λιλιάν Μπετανκούρ, την «πλουσιότερη γυναίκα της Ευρώπης» όπως έχει χαρακτηρισθεί.

Ο Νικολά Σαρκοζί κατευθυνόμενος στην Νάντη για τους σκοπούς της προεκλογικής του εκστρατείας και καλούμενος να σχολιάσει το άρθρο της εφημερίδας , απάντησε λακωνικά πως «η εφημερίδα «Le Monde» διεξάγει την προεκλογική εκστρατεία του Φρανσουά Ολάντ»

Σημειώνεται πως η εφημερίδα δημοσίευσε την πρόθεση ενός Δικαστή στο Μπορντώ ο οποίος κατηγόρησε τον Νικολά Σαρκοζί πως έλαβε μετρητά από την ισχυρή κυρία της L'Oreal για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ