Παιδικές φωνές ήχησαν ξανά στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα -Μετά τη φονική πυρκαγιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Παιδικές φωνές ήχησαν ξανά στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα -Μετά τη φονική πυρκαγιά [εικόνες]

Τα παιδιά επέστρεψαν στις κατασκηνώσεις (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον Αγιο Ανδρέα, άνοιξαν ξανά το πρωί της Κυριακής, έξι ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά.

Οι κατασκηνώσεις είχαν εκκενωθεί έγκαιρα, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το απόγευμα της Δευτέρας και τα παιδιά που φιλοξενούνταν εκεί είχαν μεταφερθεί στην Αθήνα, με ασφάλεια.

«Οι παιδικές κατασκηνώσεις μας στον Άγιο Ανδρέα άνοιξαν ξανά. Μπορέσαμε να είναι, μέσα σε λίγες μέρες, και πάλι έτοιμες. Το χρειάζεται η περιοχή, το χαίρονται τα παιδιά της Αθήνας. Υποδεχόμαστε από το πρωί και παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών. Τα χαμόγελα πρέπει να επιστρέψουν», έγραψε ο Γιώργος Καμίνης στο Twitter, δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Οι παιδικές κατασκηνώσεις μας στον Άγιο Ανδρέα άνοιξαν ξανά.
Μπορέσαμε να είναι, μέσα σε λίγες μέρες, και πάλι έτοιμες. Το χρειάζεται η περιοχή, το χαίρονται τα παιδιά της Αθήνας. Υποδεχόμαστε από το πρωί και παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών. Τα χαμόγελα πρέπει να επιστρέψουν pic.twitter.com/lBKAZweU1b

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ