Διαβεβαιώσεις από την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού στις πληγείσες περιοχές - iefimerida.gr

Διαβεβαιώσεις από την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού στις πληγείσες περιοχές

Η ΕΥΔΑΠ διαβεβαιώνει για την ποιότητα του νερού (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαβεβαίωσε τους καταναλωτές για την ποιότητα του νερού στις περιοχές που έπληξαν οι πυρκαγιές στην Αττική.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι η ποιότητα του νερού με το οποίο προμηθεύει το δίκτυο Ραφήνας- Πικερμίου και Νέας Μάκρης- Μαραθώνα «ανταποκρίνεται πλήρως στις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης».

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

«Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό στις πληγείσες περιοχές, από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018, ότι η ποιότητα του νερού με το οποίο προμηθεύει το δημοτικό δίκτυο Ραφήνας-Πικερμίου και το δημοτικό δίκτυο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, ανταποκρίνεται πλήρως στις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

Στα πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού, η ΕΥΔΑΠ πραγματοποιεί καθημερινά δειγματοληψίες και επιτόπιες μετρήσεις, σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς της. Επίσης, πραγματοποιεί έκτακτους ελέγχους οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο τεθεί θέμα ποιότητας του πόσιμου νερού.

Η πολιτική της Εταιρείας σε θέματα ασφάλειας της ποιότητας του νερού είναι πάγια και σαφής: Προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ είναι ο άνθρωπος και πρωτίστως η ασφάλεια και υγεία των πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΔΑΠ νερό πυρκαγιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ