Throwback: Οταν η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τίφανι, έκανε διακοπές στην Κρήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Throwback: Οταν η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τίφανι, έκανε διακοπές στην Κρήτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ οι πληροφορίες θέλουν την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τίφανι να βρίσκεται στην Ελλάδα, η μητέρα της, Μάρλα Μαπλς, πόσταρε δυο φωτογραφίες στο Instagram από προηγούμενη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Μάρλα Μαπλς, πρώην σύζυγός του Αμερικανού Προέδρου, πριν δύο ημέρες ανέβασε στο instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η ίδια με την κόρη της Τίφανι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη, τον Αύγουστο του 2014.

Γράφει η Μάρλα Μαπλς:

«#Αναδρομή στο παρελθόν

Με την όμορφη κόρη μου απολαμβάνοντας την μαγεία της γης και της θάλασσας της αρχαίας Κρήτης #Ελλάδα, Αύγουστος 2014

Αν και ο πατέρας της (σ.σ. ο Ντόναλντ Τραμπ) διάλεξε το πρώτο όνομά της, Τίφανι, εγώ διάλεξα το μεσαίο όνομά της, Αριάννα».

Στη συνέχεια, μάλιστα, παραθέτει κάποια στοιχεία για την προέλευση του ονόματος της κόρης της τα οποία μάλλον τα έχει... μπερδέψει λίγο, κάνοντας αναφορά στο βασιλιά Μίδα και την κόρη του Αριάννα. Προφανώς εννοεί τον βασιλιά Μίνωα και την κόρη του Αριάδνη από όπου θα μπορούσε να προέρχεται το όνομα Αριάννα.

Μάρλα Μαπλς και Τίφανι Τραμπ στην Κρήτη, τον Αύγουστο του 2014
Καρέ από τις διακοπές τους στην Ελλάδα πριν τέσσερα χρόνια.

Και όλα αυτά ενώ οι φήμες θέλουν την κόρη του Αμερικανού Προέδρου να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και να παρακολούθησε μάλιστα και τη χθεσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Η Μάρλα Μαπλς υπήρξε παντρεμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ (η δεύτερη σύζυγός του) και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Τίφανι. Πρώτος γάμος για τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν με την Ιβάνα Τραμπ με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, την Ιβάνκα, τον Ντόναλντ τζούνιορ και τον Ερικ. Τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ η Μελάνια Τραμπ με την οποία έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 12χρονο Μπάρον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΡΛΑ ΜΑΠΛΣ instagram Τίφανι Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ