Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων -Αλλοδαπός μαχαίρωσε ομοεθνή του σε λαιμό και κοιλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων -Αλλοδαπός μαχαίρωσε ομοεθνή του σε λαιμό και κοιλιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, μπροστά από την Δημοτική Αγορά των Χανίων, με αποτέλεσμα ένα άτομο να διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένος από μαχαίρι.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε μεταξύ δυο νεαρών ατόμων, και εξετράπη όταν ο ένας εξ' αυτών έβγαλε μαχαίρι και με ακαριαία χτυπήματα σε λαιμό και κοιλιά, τραυμάτισε σοβαρά ομοεθνή του με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το θύμα διεκομίσθη χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και ενώ αιμορραγούσε ακατάσχετα. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρότι στο σημείο της συμπλοκής οι αρχές ξέπλυναν το πεζοδρόμιο, τα αίματα είναι ακόμη εμφανή.

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων -Αλλοδαπός μαχαίρωσε ομοεθνή του σε λαιμό και κοιλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θύτης συνελήφθη ενώ είχε ακόμη το ματωμένο μαχαίρι πάνω του και έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο. Το θύμα εισήχθη στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της αιματηρής συμπλοκής, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς υπήρχε πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες που είχαν μείνει αποσβολωμένοι με τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων -Αλλοδαπός μαχαίρωσε ομοεθνή του σε λαιμό και κοιλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ