Το σπαρακτικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τις 9χρονες δίδυμες στο Μάτι [εικόνα]

Θλίψη, πόνο και ατελείωτα «γιατί» έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο χαμός των 9χρονων διδύμων κοριτσιών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, των οποίων ο θάνατος ταυτοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι, ταυτοποιήθηκαν επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ραγίζει καρδιές με ένα μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, για τα αδικοχαμένα κορίτσια. Η δημοσιογράφος ανέβασε μία μαύρη εικόνα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο παππούς και η γιαγιά... Εκεί τα καλοκαίρια...
“Ρε γιαγιά δεν Μ αφήνει η μαμά...”
“Είμαι εγώ εδώ μανάρι μου...”
Ο παππούς και η γιαγιά γίναν ασπίδα και αγκαλιά
Και όχημα προς το φως...
Ο παππούς και η γιαγιά που καναν τα χέρια τους κουπιά για να τα ταξιδέψουν των παιδιών τους τα παιδιά μακριά απ την φωτιά
Ο παππούς και η γιαγιά αυτές τις ημέρες είναι οι δικοί μου υπερήρωες
Όπως ήταν και οι δικοί μου...
Ο παππούς μου ο Ηλίας και η γιαγιά μου η Κατερίνα
Που θα καναν και για μένα τα χέρια τους κουπιά...»

Ο παππούς και η γιαγιά... Εκεί τα καλοκαίρια... «Ρε γιαγιά δεν Μ αφήνει η μαμά...» «Είμαι εγώ εδώ μανάρι μου...» Ο παππούς και η γιαγιά Γίναν ασπίδα Και αγκαλιά Και όχημα προς το φως Ο παππούς και η γιαγιά που καναν τα χέρια τους κουπιά για να τα ταξιδέψουν των παιδιών τους τα παιδιά μακριά απ την φωτιά Ο παππούς και η γιαγιά αυτές τις ημέρες είναι οι δικοί μου υπερήρωες Όπως ήταν και οι δικοί μου Ο παππούς μου ο Ηλίας και η γιαγιά μου η Κατερίνα Που θα καναν και για μένα τα χέρια τους κουπιά...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious) στις 27 Ιούλ, 2018 στις 2:39 μμ PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ