Το σπαρακτικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τις 9χρονες δίδυμες στο Μάτι [εικόνα] - iefimerida.gr

Το σπαρακτικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τις 9χρονες δίδυμες στο Μάτι [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη, πόνο και ατελείωτα «γιατί» έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο χαμός των 9χρονων διδύμων κοριτσιών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, των οποίων ο θάνατος ταυτοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι, ταυτοποιήθηκαν επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ραγίζει καρδιές με ένα μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, για τα αδικοχαμένα κορίτσια. Η δημοσιογράφος ανέβασε μία μαύρη εικόνα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο παππούς και η γιαγιά... Εκεί τα καλοκαίρια...
“Ρε γιαγιά δεν Μ αφήνει η μαμά...”
“Είμαι εγώ εδώ μανάρι μου...”
Ο παππούς και η γιαγιά γίναν ασπίδα και αγκαλιά
Και όχημα προς το φως...
Ο παππούς και η γιαγιά που καναν τα χέρια τους κουπιά για να τα ταξιδέψουν των παιδιών τους τα παιδιά μακριά απ την φωτιά
Ο παππούς και η γιαγιά αυτές τις ημέρες είναι οι δικοί μου υπερήρωες
Όπως ήταν και οι δικοί μου...
Ο παππούς μου ο Ηλίας και η γιαγιά μου η Κατερίνα
Που θα καναν και για μένα τα χέρια τους κουπιά...»

Ο παππούς και η γιαγιά... Εκεί τα καλοκαίρια... «Ρε γιαγιά δεν Μ αφήνει η μαμά...» «Είμαι εγώ εδώ μανάρι μου...» Ο παππούς και η γιαγιά Γίναν ασπίδα Και αγκαλιά Και όχημα προς το φως Ο παππούς και η γιαγιά που καναν τα χέρια τους κουπιά για να τα ταξιδέψουν των παιδιών τους τα παιδιά μακριά απ την φωτιά Ο παππούς και η γιαγιά αυτές τις ημέρες είναι οι δικοί μου υπερήρωες Όπως ήταν και οι δικοί μου Ο παππούς μου ο Ηλίας και η γιαγιά μου η Κατερίνα Που θα καναν και για μένα τα χέρια τους κουπιά...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious) στις 27 Ιούλ, 2018 στις 2:39 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ