«Βγαίνουμε στο δρόμο για τα εθνικά μας θέματα αλλά όχι για το κορίτσι που πήδηξε στο γκρεμό» -Η συγκλονιστική ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη - iefimerida.gr

«Βγαίνουμε στο δρόμο για τα εθνικά μας θέματα αλλά όχι για το κορίτσι που πήδηξε στο γκρεμό» -Η συγκλονιστική ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

H Σμαράγδα Καρύδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Σμαράγδα Καρύδη πήρε θέση αναφορικά με τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική.

Η ηθοποιός ξεκινά με το hashtsg αυτολύπησης #prayforgreece και ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει τις βαθιές παθογένειες της χώρας και κυρίως των πολιτών, οι οποίοι αδιαφορούμε για κάτι μέχρι αυτό να χτυπήσει την πόρτα μας.

Τα λόγια της Σμαράγδας Καρύδη αγγίζουν πολλούς διαδικτυακούς φίλους της.

«Χωρις να επαναστατεί ο αυχένας μας σκυμμένος στην οθόνη. Χωρις να ξεθολώσει το μάτι μας. Θα συνεχίζουμε τη ζωή μας. Αφού δε κάηκε το δικό μας παιδί. Ακόμα.

Αφού το δικό μας σπιτι είναι ακόμα στη θέση του. Αφου όπως κλαίμε τώρα έτσι σε λίγο θα ξεχάσουμε» γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το μήνυμα της Σμαράγδας Καρύδη για την εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σμαράγδα Καρύδη φωτιές #PrayForGreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ