Ρίγος στην Επίδαυρο -Η στιγμή που ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιερώνει την παράσταση στη Χρύσα Σπηλιώτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρίγος στην Επίδαυρο -Η στιγμή που ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιερώνει την παράσταση στη Χρύσα Σπηλιώτη [βίντεο]

Ρίγη συγκίνησης το βράδυ της Παρασκευής στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία συγκινητική στιγμή έσβησαν τα φώτα χθες βράδυ στο αρχαίο θεατρο της Επιδαύρου μετά την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες που παρουσίασε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θειοδωρόπουλος.

Οπως αναφέρει ο anagnostis.org, με την υπόκλιση ηθοποιών και συντελεστών ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιέρωσε την παράσταση στη γνωστή ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα Χρύσα Σπηλιώτη, που παραμένει αγνοουμένη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά και στα υπόλοιπα θύματα της τραγωδίας.

Συγκεκριμένα στο τέλος της παράστασης και εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε:
«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδερφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ