To μήνυμα οργής της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Σιχάθηκα πια -Aυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο» - iefimerida.gr

To μήνυμα οργής της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Σιχάθηκα πια -Aυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο»

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 88 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ανάμεσα στους Ελληνες που έχουν εξοργιστεί με τις τραγικές στιγμές που ζει η χώρα μας είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεσπά με όσα παρακολουθεί να εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες.

Ο πόνος, μεγάλος και βαθύς, αξεπέραστος, μέρα με τη μέρα, αυξάνεται και μεταβάλλεται, γίνεται θυμός, οργή.

Μαζί με τα ερωτήματα που πολλαπλασιάζονται και ζητούν απαντήσεις, μαζί με τις απορίες που παραμένουν ανεξήγητες, οι άνθρωποι στη Ραφήνα και στο Μάτι, πρωτίστως, αλλά και όλοι εμείς μαζί, ψάχνουμε μιαν αλήθεια. Γιατί;

«Φτάνει πια σε αυτή την χώρα ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο» σημειώνει μεταξύ άλλων στο προφίλ της.

Διαβάστε το ξέσπασμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τις φωτιές στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ