Η Τίφανι Τραμπ στην αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos - iefimerida.gr

Η Τίφανι Τραμπ στην αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού διασκέδασε για μέρες στο Λονδίνο, η Τίφανι Τραμπ, η μικρότερη κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προσγειώθηκε στη Μύκονο και το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο μεγαλύτερο πάρτι του νησιού, τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Η 24χρονη Τίφανι Τραμπ, κόρη του πλανητάρχη με τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μαπλς, έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και παρά το επιχειρηματικό υπόβαθρο της οικογένειας και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αδέλφια της, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις επιχειρήσεις Τραμπ.

Η Τίφανι Τραμπ με την μητέρα της Μάρλα Μαπλς. Η Μάρλα Μαπλς είναι η δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, με την οποία απέκτησε μόνο μια κόρη την Τίφανι. Ο πρώτος γάμος του πλανητάρχη ήταν με την Ιβάνα Τραμπ με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, την Ιβάνκα, τον Ντόναλντ τζούνιορ και τον Έρικ. Με την τρίτη σύζυγό του Μελάνια έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 11χρονο Μπάρον.

Αντίθετα, από τα φοιτητικά της χρόνια έδειξε ότι την τραβά ο χώρος του θεάματος. Ετσι, έκανε μια απόπειρα να ασχοληθεί με το τραγούδι, κυκλοφόρησε μάλιστα ένα δικό της το 2014, το Like a Bird, προσπάθησε να εργαστεί ως μοντέλο και δούλεψε και ως βοηθός στη βίβλο της μόδας, στην αμερικάνικη Vogue.

Στη Μύκονο η κόρη του Αμερικανού Πρόεδρου

Γνωστή socialite, η Τίφανι Τραμπ συχνά απασχολεί τα tabloids της υφηλίου με τις εμφανίσεις της, την προσωπική της ζωή και τα καμώματά της.

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ευρώπη, με πρώτη στάση το Λονδίνο. Τώρα σειρά έχει η Μύκονος. Εδώ και καιρό άλλωστε υπήρχε η πληροφορία ότι η κόρη του Αμερικανού Προέδρου θα κάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, καλεσμένη της Λίντσεϊ Λόχαν η οποία τα τελευταία χρόνια κατοϊκοεδρεύει στη Μύκονο και δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Το Νησί των Ανέμων εδώ και ημέρες έχει γεμίσει με άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, γιατί και η Τίφανι, όπως και κάθε μέλος της οικογένειας Τραμπ από τη στιγμή που ο μεγιστάνας μπήκε στο Λευκό Οίκο, συνοδεύεται απαραιτήτως από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών του Πλανητάρχη.

Τίφανι Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ.
Με την αδελφή της Ιβάνκα Τραμπ.
Τη βραδιά που ο πατέρας της αναδείχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ

Το βράδυ η Τίφανι Τραμπ θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η συγκεκριμένη συναυλία που γίνεται κάθε χρόνο, γίνεται πόλος έλξης διασημοτήτων. Πριν δυο χρόνια στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου διασκέδαζε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την παρέα του.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Ρέμος και το Nammos έχουν αποφασίσει να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, με τον τραγουδιστή να δίνει ολόκληρη την αμοιβή του και την επιχείρηση να παραχωρεί ένα μέρος των εσόδων της αποψινής συναυλίας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το «Nammos», στα τραπέζια θα τοποθετηθούν ενημερωτικά σημειώματα για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική και οι θαμώνες θα καλούνται να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω ειδικού τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο η διοίκησή του μαγαζιού ήδη κατέθεσε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας καταρτίσαμε το κάτωθι πλαίσιο ενεργειών προς τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή των πληγέντων της Αττικής:

1. Η διεθνής συναυλία των Αντώνη Ρέμου - Amr Diab θα διεξαχθεί αμέσως μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους με κυρίαρχη αποστολή την συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τους πληγέντες.

2. Προς αυτό το σκοπό η επιχείρησή μας θα ενημερώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τους διεθνείς επισκέπτες της για την πρωτοφανή καταστροφή που έλαβε χώρα στην Αττική ώστε να δημιουργηθεί έμπρακτο ρεύμα ευαισθητοποίησης και αρωγής.

3. Κατασκευάζει και τοποθετεί σε κάθε εμφανές σημείο της ειδικά πανό με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες της προς τους πληγέντες αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

4. Σε κάθε τραπέζι μας τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική, στο οποίο επίσης θα αναρτάται ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα όπου μπορούν να κατατίθενται επί τόπου χρήματα προς στήριξη των πληγέντων.

5. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς μας προς συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πληγέντες στην Αττική το κάνει η Διοίκηση της επιχείρησής μας, η οποία αποφασίζει να καταθέσει το ποσό των 100.000€.

6. Καλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πληγέντων στην Αττική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ