Η τελευταία μεγάλη συνέντευξη της Χρύσας Σπηλιώτη «Δεν μετανιώνω για τίποτα»

Τον περασμένο Οκτώβριο, η δημοσιογράφος του Bovary.gr, Νάνσυ Μητροπούλου, αποφάσισε να ζητήσει από τη Χρύσα Σπηλιώτη να κάνουν μια μεγάλη συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αν και είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να εργάζεται πίσω από τα φώτα, δέχτηκε με χαρά. Λίγους μήνες μετά, η σοκαριστική είδηση του χαμού της, βυθίζει στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλους εμάς, που την είχαμε αγαπήσει μέσα από τη μικρή οθόνη και τη θεατρική σκηνή. Αυτή ήταν η τελευταία της συνέντευξη με εξομολογητικό χαρακτήρα.

«Η σχέση μου με τη μητέρα μου ήταν πολύ δύσκολη γιατί πάντα η μια ήθελε να αλλάξει την άλλη. Δεν υπήρχε αποδοχή και σεβασμός στη διαφορετικότητά μας. Ευτυχώς η μητέρα μου ζει ακόμα και έτσι έχουμε την ευκαιρία να μαλακώνουμε πια πολύ η μια με την άλλη. Δεν έχω κάποιο βιολογικό παιδί αλλά αυτό ποτέ δεν με εμπόδισε από το να νιώθω μητέρα. Για την κόρη του άντρα μου παραδείγματος χάρη την Αλίκη τρέφω μητρικά συναισθήματα, για τα βαφτιστήρια μου αλλά και για όσα παιδιά έχω επαφή μαζί τους. Και θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που έχουν υιοθετήσει παιδιά...»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη με τη ζωή της Χρύσας Σπηλιώτη στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ