Νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης, αλλά ήταν ο σύζυγός της που κρυβόταν στην ντουλάπα για να μην πάει στη δουλειά [βίντεο] - iefimerida.gr

Νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης, αλλά ήταν ο σύζυγός της που κρυβόταν στην ντουλάπα για να μην πάει στη δουλειά [βίντεο]

Κρύφτηκε στην ντουλάπα για να μην τον βρει η γυναίκα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλησε να παραστήσει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά του αλλά όπως αποδείχθηκλε υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τη γυναίκα του που τον πέρασε για διαρρήκτη και κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα, που κατονομάστηκε μόνο ως Λι, δήλωσε πως επέστρεψε σπίτι της την Τρίτη για να πάει τα παιδιά της στο σχολείο και περίμενε πως ο άντρας της θα έφευγε για τη δουλειά του λίγο αργότερα.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά της στις 11 π.μ., έκπληκτη βρήκε την πόρτα του σπιτιού της κλειδωμένη από μέσα. Άκουσε επίσης, φωνές από το εσωτερικό του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Το βίντεο από το περιστατικό στην πόλη Χανζού, στην ανατολική Κίνα δείχνει την αστυνομία να ψάχνει στην κρεβατοκάμαρα για τυχόν ύποπτα πρόσωπα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε το Hangzhou Daily, οι αξιωματικοί άνοιξαν την ντουλάπα για να βρουν έναν άνδρα να κρύβεται σε έναν πολύ μικρό χώρο.

«Βγες έξω! Βγες έξω!» ακούγεται να φωνάζει ο αξιωματικός, έτοιμος να συλλάβει τον άνδρα. «Ω λυπάμαι πολύ... φαίνεται ότι έκανα ένα λάθος» δήλωσε η κυρία Λι στην αστυνομία, σαφώς ντροπιασμένη. «Αυτός είναι ο σύζυγός μου» πρόσθεσε.

Ο άντρας δεν ήταν άλλος από τον σύζυγό της, τον κο Ντινγκ. Προφανώς είχε πει ψέματα στην γυναίκα του λέγοντάς της πως θα πήγαινε στη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, είχε πάρει αναρρωτική άδεια ώστε να μπορέσει να παίξει βιντεοπαιχνίδια ανενόχλητος στο σπίτι όλη την ημέρα.

Ο Ντινγκ δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο σύντομα στο σπίτι η σύζυγός του και έτσι κρύφτηκε στην ντουλάπα, φοβούμενος πως θα τον κατηγορούσε ότι είναι τεμπέλης, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ