«Θα του έσπαγες τον αυχένα»- Σάλος με φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που κρατά άγαρμπα το μωρό της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θα του έσπαγες τον αυχένα»- Σάλος με φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που κρατά άγαρμπα το μωρό της [εικόνες]

Φωτογραφία: INSTAGRAM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν, η οποία κρατάει με έναν κάπως άγαρμπο τρόπο το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα δημοσίευσε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram αναφέροντας πως αυτή τραβήχτηκε πριν δύο μήνες όταν το μωρό ήταν μόλις ενός μηνός.

Και μπορεί η ίδια να περίμενε πως και πως να λάβει τα γλυκά σχόλια των φαν της, αλλά αντί αυτών αντίκρισε χιλιάδες επικριτικά σχόλια για τον τρόπο που κρατάει το μωρό της.

 «Θα του έσπαγες τον αυχένα»- Σάλος με φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που κρατά άγαρμπα το μωρό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αναφέροντας πως η Κλόε Καρντάσιαν είναι υπεύθυνη για την εντελώς λάθος στάση του μωρού της, πολλοί σχολίασαν πως ο τρόπος που κάθεται θα μπορούσε να του είχε κάνει κακό.

«Σου έχουν πει ποτέ πως μία τέτοια στάση θα μπορούσε να προκαλέσει στο μωρό σπάσιμο του αυχένα του;», ανέφερε μία γυναίκα στο Instagram, ενώ μία άλλη ανέφερε «Ω θεέ μου τα μωρά πρέπει να έχουν όρθιο το κεφάλι τους».

 «Θα του έσπαγες τον αυχένα»- Σάλος με φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που κρατά άγαρμπα το μωρό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια υπήρξαν και οι γυναίκες που έσπευσαν να πάρουν το μέρος της Κλόε Καρντάσιαν, γράφοντας πως το κεφάλι των μωρών είναι εύκαμπτο... πως θα μπορούσαν άλλωστε να βγαίνουν σώα και αβλαβή από την μήτρα.

Πάντως οι αυστηροί χρήστες των social media δεν έμειναν εκεί καθώς ακόμη ένα χαρακτηριστικό που τους κίνησε το ενδιαφέρον ήταν τα τεράστια νύχια της Κλόε Καρντάσιαν, τα οποία πολλοί ανέφεραν πως θα μπορούσαν να είναι φονικό όπλο για το μικρό κορίτσι.

 «Θα του έσπαγες τον αυχένα»- Σάλος με φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που κρατά άγαρμπα το μωρό της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Γλυκιά φωτογραφία! Ωστόσο αυτά τα νύχια με τρομάζουν όταν τα βλέπω δίπλα στο μωρό», έγραψε μία μητέρα συμπληρώνοντας πως όταν εκείνη γέννησε τον γιό της έκοψε για πάντα τα νύχια της και δεν τα ξαναμάκρυνε ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ