Αρραβωνιάστηκε η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, Πριγιάνκα Τσόπρα – Μετά από δύο μήνες σχέση [εικόνες]

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Μάιο όταν έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Met Gala. Και σύμφωνα με το περιοδικό People, η ηθοποιός και κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Πριγιάνκα Τσόπρα και ο Νικ Τζόνας πρόκειται να παντρευτούν, καθώς ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την περασμένη εβδομάδα.

Το περιοδικό ισχυρίζεται πως η 36χρονη ηθοποιός και ο 25χρονος μουσικός αρραβωνιάστηκαν στον εορτασμό των 36ων γενεθλίων της στο Λονδίνο.

«Είναι τόσο ευτυχισμένοι» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό και πρόσθεσε πως ο Νικ αγόρασε το δαχτυλίδι αρραβώνων από το Tiffany’s στη Νέα Υόρκη.

Οι εικασίες για τον αρραβώνα πυροδοτήθηκαν περαιτέρω όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Πριγιάνκα, τουίταρε πως η ηθοποιός ξαφνικά σταμάτησε το έργο και είπε πως τ αποφάσισε αυτό εξαιτίας του Νικ,.

Συγκεκριμένα ο Αλί Αμπάς Ζαφάρ τουίταρε: «Η Πριγιάνκα Τσόπρα δεν είναι πλέον μέρος του @Bharat_TheFilm και ο λόγος είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο, μας είπε ότι ο Νικ οφείλεται για την απόφασή της αυτή και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν. Η ομάδα του Bharat εύχεται στην Πριγιάνκα πολύ πολύ αγάπη και ευτυχία».

Yes Priyanka Chopra is no more part of @Bharat_TheFilm & and the reason is very very special , she told us in the Nick of time about her decision and we are very happy for her ... Team Bharat wishes @priyankachopra loads of love & happiness for life

Δείχνοντας πως η σχέση τους μέρα με τη μέρα δυνάμωνε, ο Νικ σύστησε την Πριγιάνκα στην οικογένειά του τον Ιούνιο λίγο αφότου ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν τον συνόδευσε στο γάμο της ξαδέρφης του Ρέϊτσελ Ταμπουρέλι.

Στη συνέχεια, στις 22 Ιουνίου, ο Νικ και η Πριγιάνκα ταξίδεψαν μέχρι την Ινδία όπου γνώρισε την μητέρα της αγαπημένης του, αναφέρει το People.

Ο Νικ προηγουμένως είχε σχέση με το μοντέλο Ολίβια Κούλπο, με την οποία χώρσε το 2015 αλλά και με την τραγουδίστρια Ντέλτα Γκούντρεμ, με την οποία ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012.

Φωτογραφίες: Splash News, AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ