Το δημόσιο φιλί της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι που εξόργισε την οικογένειά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Το δημόσιο φιλί της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι που εξόργισε την οικογένειά του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στο Sentebale Polo Cup στο Berkshire και συγκεκριμένα στο φιλανθρωπικό αγώνα πόλο όπου συμμετείχε ο Πρίγκιπας Χάρι, αλλά η ίδια τόλμησε κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ καμία νύφη της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι άλλωστε έχει σπάσει το πρωτόκολλο αρκετές φορές, προτιμώντας να δείξουν δημόσια την αγάπη τους ο ένας στον άλλον, αλλά ποτέ δεν είχαν φιληθεί δημοσίως εκτός από την ημέρα του γάμου.

Αυτό, λοιπόν, συνέβη μετά το πέρας του φιλανθρωπικού αγώνα, όπου η Μέγκαν Μαρκλ συνεχάρη τον Πρίγκιπα Χάρι για την νίκη της ομάδας του, δίνοντας του ένα φιλί στο στόμα το οποίο μάλιστα διήρκεσε αρκετά δευτερόλεπτα, έτσι ώστε οι φωτογράφοι να απαθανατίσουν κάθε στιγμή του.

Δείχνοντας πως η περίοδος του μέλιτος για τους νεόνυμφους δεν έχει «κρυώσει» ακόμη, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα τρυφερή με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Το ζευγάρι περπάτησε αγκαλιασμένο προς το σημείο της απονομής των βραβείων, ενώ μάλιστα το φιλί δόθηκε την ώρα που βραβευόταν ο Πρίγκιπας Χάρι, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αγνοήσει επιδεικτικά τον άνδρα που τον βράβευε και να φιλήσει την σύζυγό του, η οποία βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

Πάντως οι εκδηλώσεις αγάπης του ζευγαριού δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς μετά το τέλος της απονομής, Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι περπάτησαν χέρι χέρι μέχρι το σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό τους, σπάζοντας έτσι μόνο σε μία εμφάνιση όλους τους κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ