Η τσάντα-ελέφαντας που κρατούν αυτή τη στιγμή όλα τα μοντέλα -Γίνεται τάση - iefimerida.gr

Η τσάντα-ελέφαντας που κρατούν αυτή τη στιγμή όλα τα μοντέλα -Γίνεται τάση

Μοντέλο με την τσάντα Loewe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τσάντες είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα καθημερινά.

Πόσο μάλλον για μια σύγχρονη γυναίκα που καλείται να ανταποκριθεί σε τόσους πολλούς ρόλους και αμέτρητες υποχρεώσεις. Οι πιο πρόσφατες και hot τάσεις στις τσάντες τις τελευταίες σεζόν ωστόσο δεν εστιάζουν τόσο στην λειτουργικότητα όσο στον fun χαρακτήρα και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Και η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούμε να τους αντισταθούμε.

Μια It bag είναι μια Ιt bag, εκτός αν έρχεται σε σχήμα ελέφαντα. Σε αυτή την περίπτωση είναι η αγαπημένη μικρή τσάντα των μεγαλύτερων ονομάτων της μόδας, των μοντέλων, που επιστρέφει ανανεωμένη και μάλιστα για καλό σκοπό.

Η διάσημη τσάντα από δέρμα του οίκου LOEWE έχει γίνει το απόλυτο fashion item που κρατούν μερικές από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της μόδας. Αυτή την φορά ο Jonathan Anderson στο πιο πρόσφατο project, δημιούργησε μια νέα τσάντα LOEWE ελέφαντα σε συνεργασία με το Knot On My Planet, το οποίο υποστηρίζει το Elephant Crisis Fund.

Δείτε τις τσάντες που κρατούν όλα τα μοντέλα για καλό σκοπό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ