Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει τι δεν θα έτρωγε ποτέ στη ζωή του - iefimerida.gr

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει τι δεν θα έτρωγε ποτέ στη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Gordon Ramsay γνωρίζει. Ο διάσημος σεφ, γνωστός από την εκπομπή του «Εφιάλτης στην κουζίνα» ξέρει τι πρέπει να τρώει και τι όχι.


Ο βρετανός σεφ, πρώην σύμβουλος μαγειρικής της αεροπορικής εταιρείας Singapore Airlines και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Plane food» στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει όταν τρως στον αέρα.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει τι δεν θα έτρωγε ποτέ στη ζωή του | iefimerida.gr 0


Πρέπει επομένως να τον πιστεύουμε όταν λέει ότι το μοναδικό πράγμα που αρνείται κατηγορηματικά να φάει είναι η τροφή που σερβίρουν στα αεροπλάνα. Σε συνέντευξή του στο σάιτ «Refinery29», ο σεφ εξήγησε ότι του είναι αδύνατο να καταπιεί κάθε τροφή που οι εταιρείες ετοιμάζουν για τους επιβάτες.


«Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω σε αεροπλάνο», δήλωσε ο Gordon Ramsay. «Δούλεψα πολλά χρόνια σε αεροπορικές εταιρείες επομένως ξέρω από πού έρχεται και πού πάει η τροφή, καθώς και το χρόνο που χρειάζεται πριν επιβιβαστεί στα αεροπλάνα».
Ο διάσημος σεφ προτείνει σε όσους θέλουν να γεμίσουν την κοιλιά τους πριν πάρουν το αεροπλάνο να φάνε «ελαφρά», κάτι σε σνακ. «Με λίγα σνακ ιταλικού τύπου, ένα μικρό ποτήρι κρασί και μερικές φετούλες μήλο με παρμεζάνα, είμαι ευτυχισμένος που αποφεύγω τα σκ@τά», δήλωσε ο αθυρόστομος σεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ