Οικονομική κρίση-λαθρομετανάστευση τα θέματα που συζήτησαν Ψυχάρης-Ιερώνυμος - iefimerida.gr

Οικονομική κρίση-λαθρομετανάστευση τα θέματα που συζήτησαν Ψυχάρης-Ιερώνυμος

Η οικονομική κρίση και η λαθρομετανάστευση τα θέματα που συζήτησαν Ψυχάρης-Ιερών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο είχε σήμερα σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών Ανδρέας Ψυχάρης.

Το θέμα της συζήτησης ήταν επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, ενώ ο κ.Ψυχάρης συνεχάρη τον κ.Ιερώνυμο για κοινωνικό έργο που επιτελεί η εκκλησία.

Επίσης, ο κ. Ψυχάρης έθεσε στον Αρχιεπίσκοπο και ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, το θέμα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο έχει πάρει πολλές διαστάσεις και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με γνώμονα το κοινωνικό καλό και τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Ψυχάρης δήλωσε:

«Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να με δεχθεί ο Μακαριότατος, προκειμένου να ενημερωθώ για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ένα έργο που το βλέπουμε όλοι καθημερινά με τα μάτια μας. Η Εκκλησία αγκαλιάζει με στοργή χιλιάδες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Προσωπικά στέκομαι αρωγός στο θεάρεστο αυτό έργο και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να συνδράμω σε αυτό. Ταυτόχρονα μου έδωσε τη δυνατότητα να συζητήσω μαζί του το μείζον ζήτημα που αφορά την Αθήνα και τους κατοίκους της. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Είναι ένα ζήτημα που συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια των πολιτών και το επίπεδο ζωής τους. Παράλληλα όμως είναι ένα θέμα που πρέπει να το προσεγγίσουμε και με την απαραίτητη ανθρωπιά και ευαισθησία. Η πολιτεία πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα και να κινηθεί επιτέλους αποτελεσματικά. Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ