Η τελευταία σύντροφος του Χιθ Λέτζερ, Μισέλ Ουίλιαμς παντρεύτηκε μυστικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τελευταία σύντροφος του Χιθ Λέτζερ, Μισέλ Ουίλιαμς παντρεύτηκε μυστικά [εικόνες]

Η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη πως αυτή και σύντροφός της Φιλ Ελβέρουμ παντρεύτηκαν σε μια μυστική, μικρή τελετή στα όρη Αντιροντάκ ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, έκανε στο περιοδικό Vanity Fair η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς.

Η Μισέλ Ουίλιαμ υπήρξε ζευγάρι με τον Χιθ Λέτζερ και απέκτησαν μία κόρη, την Ματίλντα

Η Ουίλιαμς, που είναι πολύ μυστικοπαθής αναφορικά με την προσωπική της ζωή, χαρακτήρισε τη σχέση τους «πολύ ιερή και πολύ ιδιαίτερη» λόγω των περιστάσεων που τους έφεραν κοντά. Τόσο ο Φιλ όσο και η Μισέλ είχαν χάσει προηγουμένως τους συντρόφους τους. Η Μισέλ έχασε τον Χιθ Λέτζερ το 2008 από υπερβολική δόση φαρμάκων και η σύζυγος του Φιλ Ζενεβιέβ Καστρέ πέθανε το 2016 από καρκίνο.

Μετά τον θάνατο του Χέδερ, η Μισέλ έψαχνε για το ίδιο είδος «ριζοσπαστικής αποδοχής» που ένιωσε μαζί του. Μάλιστα, λέει και στην κόρη της, Ματίλντα να κάνει το ίδιο.

If you know anything about Michelle Williams, it’s that she’s the Thomas Pynchon of the film world—almost immaculately private. But in our September cover story, the actress revealed her recent marriage, a new outlook on her career, and the lessons she learned from the pay-gap scandal that rocked Hollywood. Link in bio for the full story by @amandafortini. Photograph by Collier Schorr. Styled by @SamiraNasr.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on Jul 26, 2018 at 9:00am PDT

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την αγάπη» είπε. «Πάντα λέω στην Ματίλντα ‘ Ο μπαμπάς σου με αγάπησε προτού κανείς άλλος καταλάβει ότι ήμουν ταλαντούχα, όμορφη ή πως είχα ωραία ρούχα».

Η ηθοποιός που είναι μυστικοπαθής όσον αφορά στις σχέσεις της, αλλά αποφάσισε να μιλήσει για τον Φιλ γιατί «δεν είναι όπως οι άλλοι».

«Τελικά, ο τρόπος που με αγαπά είναι ο τρόπος που θέλω να ζήσω τη ζωή μου» είπε. «Θέλω να είμαι ελεύθερη για να απολαμβάνω τη στιγμή. Ως γονιός αφήνω την Ματίλντα να νιώθει και η ίδια ελεύθερη και επιτέλους με αγαπά κάποιος που με κάνει να νιώθω ελεύθερη».

Η ηθοποιός είναι πολύ μυστικοπαθής όσον αφορά στην προσωπική της ζωή



Αφού βρήκε το είδος της αγάπης που αναζητούσε, αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτό με την ελπίδα πως κι άλλες γυναίκες θα διαβάσουν όσα έχει να πει και μπορεί να νιώσουν μια ελπίδα πως θα βρουν κάποιον καλό.

«Μην εγκαταλείπετε. Μην παραδίνεστε σε κάτι που σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε στη φυλακή, ή ακόμη πιο σκληρό, σας πονά» είπε. «Αν δεν πιστεύετε ότι είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ