Η ανιψιά της Αννας Βίσση κατακεραυνώνει τον Ψινάκη: Ντροπή του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ανιψιά της Αννας Βίσση κατακεραυνώνει τον Ψινάκη: Ντροπή του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε πάλι να προκαλέσει την οργή, με το ασύστολο -και ξεδιάντροπο την παρούσα στιγμή- ψέμα του, ότι κάηκε και το δικό του σπίτι από τη φωτιά.

Οπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και τα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει, το σπίτι του Ηλία Ψινάκη δεν κάηκε. Κάηκαν απλά οι φοίνικες που είχε στον κήπο του και κάποιες ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα του. Η πολυτελής του βίλα δεν έπαθε όμως το παραμικρό.

Και μέσα σε όλα τα άλλα, την ανυπαρξία σχεδίου για τυχόν έκτακτη ανάγκη στο δήμο του, το ψέμα με το δήθεν καμένο σπίτι του έβγαλε από τα ρούχα τους τους κατοίκους της περιοχής που ξαφνικά, μέσα σε λίγα λεπτά, κλήθηκαν να παλεύουν για τις ζωές τους, είδαν συγγενείς και φίλους να χάνονται, τις περιουσίες και το βιος τους ολόκληρο να εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα σπίτια στην περιοχή που κάηκαν, τα οποία ήταν χιλιάδες, ήταν και αυτό της αδελφής της Αννας Βίσση, Νίκης. Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, διαλύθηκε, έμειναν συντρίμμια. Η κόρη της Νίκης Βίσση, η επίσης τραγουδίστρια Βέρα Μπούφη έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram με τις φωτογραφίες του κατεστραμμένου της σπιτιού. Την ίδια ώρα λέει δυο λογάκια στον Ψινάκη ο οποίος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου πήγαν, ήταν απών.

«Δεν είχα ανεβάσει τίποτα τόσες μέρες καθώς ήθελα να πάρω χρόνο, να ηρεμήσω λίγο για να δω τι τελικά ήταν αυτό που έφερε όλη αυτή την καταστροφή στον τόπο που μεγάλωσα και είχε καταφέρει να μείνει πράσινος... Στη φωτογραφία είναι αυτό που απέμεινε από το σπίτι μας. Δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτό.Όσοι ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία και καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί αισθανόμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας βοήθησε. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ανοργανωσιά και η μη σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων από αυτούς που μας διοικούν. Χάθηκαν τόσες ψυχές με τον χειρότερο τρόπο. Σήμερα το απόγευμα μας καλέσανε σε συμβούλιο στον Μαραθώνα και ο «ΚΥΡΙΟΣ» Ψινάκης (που πραγματικά απορώ πώς τον ψήφισε ο κόσμος για δήμαρχο, ένας άνθρωπο ο οποίος ήταν μάνατζερ καλλιτεχνών) δεν παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ ενώπιον όλων εμάς που πήγαμε για να δούμε τι θα γίνει με τον τόπο μας και να πάρουμε κάποιες απαντήσεις.Ο δήμαρχος λοιπόν αυτό που έκανε ήταν να μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας όλους εμάς που τρέχαμε να σώσουμε κάτι από τα σπίτια μας και να σωθούμε και να μην καούμε σαν τα ποντίκια ότι κάηκε το σπίτι του που αυτό φυσικά ήταν ψέμματα γιατί μια χαρά ήταν τελικά αντί να πάρει τις ευθύνες του και να δώσει κάποιες εξηγήσεις στο συμβούλιο δεν εμφανίστηκε ποτέ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!».

Η ανιψιά της Αννας Βίσση κατακεραυνώνει τον Ψινάκη: Ντροπή του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ανιψιά της Αννας Βίσση κατακεραυνώνει τον Ψινάκη: Ντροπή του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ