Καψής: Η Βουλή θα διαλυθεί ως τη Μεγάλη Τετάρτη - iefimerida.gr

Καψής: Η Βουλή θα διαλυθεί ως τη Μεγάλη Τετάρτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βουλή θα διαλυθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη προέβλεψε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου φιλοδοξεί να αφήσει στην επόμενη ότι περισσότερο και καλύτερο μπορεί».

Σύμφωνα με τον κ. Καψή, ο πρωθυπουργός έχει δώσει σαφή εντολή «να μην κατεβάσουμε τα μολύβια αλλά να συνεχιστεί η εργασία μας σε όλη την προεκλογική περίοδο προκειμένου να παραδώσουμε τις καλύτερες συνθήκες στην επόμενη κυβέρνηση».

Σε ότι αφορά στις προεκλογικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση,το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και θα υπάρχουν τριβές. Παρά τις τριβές όμως, επισήμανε, «έχει σημασία να προχωρήσουμε τις βασικές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Υποθέσεις όπως ο έλεγχος δαπανών και οι μνημονιακές υποχρεώσεις δεν μπορούμε να τις αφήσουμε. Ολοι κρινόμαστε. Ολοι οι υπουργοί από τον πρωθυπουργό και όλοι τελικά από τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Καψής, στην αντιπαράθεση για τις προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ. κάλυψε πλήρως τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη στην αντιπαράθεσή του με τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι πρόκειται για εποχιακούς υπαλλήλους που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ.

Σε ότι αφορά στο νομοσχέδιο για τα ταξί είπε ότι «σε συννενόηση με την Τρόικα θα γίνουν δύο αλλαγές για την αύξηση των αδειών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και για τα τουριστικά βαν».

Τέλος, αναφερόμενος, στις εξαγγελίες του υπουργού προστασία του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη δημιουργία των κέντρων φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρξει σωστή και ολοκληρωμένη διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες για να προχωρήσει το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ