Η παρέα του Hangover ετοιμάζεται να «χτυπήσει» για τρίτη φορά - iefimerida.gr

Η παρέα του Hangover ετοιμάζεται να «χτυπήσει» για τρίτη φορά

Hangover
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία που ξεκίνησε ως μια κωμωδία από αυτές που κάποιοι χαρακτηρίζουν «καλτ» και έφτασε να γίνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία, θα έχει και συνέχεια. Ο λόγος για το «Hangover», το τρίτο μέρος του οποίου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη άνοιξη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης των δύο προηγούμενων «Hangover», Τοντ Φίλιπς, η νέα ταινία θα είναι και η τελευταία και θα ολοκληρώσει την κωμική τριλογία που έγινε εμπορικό φαινόμενο και ταξίδεψε τους θαυμαστές της στο Λας Βέγκας και την Μπανγκόκ.

«Θα εκπλήξουμε πολύ κόσμο με το τελευταίο κεφάλαιο. Θα είναι ένα ταιριαστό φινάλε στην τριών μερών όπερά μας, του χάους, της απελπισίας και των κακών αποφάσεων», δήλωσε ο Φίλιπς, επισημαίνοντας ότι η πλοκή του τρίτου «Hangover», θα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα δύο και τη χαριτωμένη καφρίλα τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για την υπόθεση της ταινίας, ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης), νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό ίδρυμα, μέχρι που οι φίλοι του αποφασίζουν να τον απαγάγουν, και κάπου εκεί ξεκινά η δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ