Σαν δυο σταγόνες νερού -Η ομοιότητα του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον γιο του, Κρουζ [εικόνα] - iefimerida.gr

Σαν δυο σταγόνες νερού -Η ομοιότητα του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον γιο του, Κρουζ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι γνωστό ότι του αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή του και ιδιαίτερα με τα μαλλιά του και τα ρούχα του. Αλλά ως μικρό αγόρι, ήταν σχεδόν αγνώριστος, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος αναρτώντας μια άγνωστη παιδική του φωτογραφία με τον πατέρα του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανάρτησε μια φωτογραφία του με τον πατέρα του Τεντ, για τα 70α γενέθλιά του.

Happy birthday dad ... Nice tash btw now you can see where I got my change of hair styles Have the most amazing day you deserve it .. Happy 70th love you x

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 24, 2018 at 7:44am PDT

Στη φωτογραφία, ο μπαμπάς του εικονίζεται με μουστάκι και χωρίστρα στη μέση, ενώ ο Ντέιβιντ είναι αξιολάτρευτος με ένα σκουφί και κασκόλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κρατώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου. Επιπλέον, όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές του, μοιάζει εκπληκτικά με τον μικρότερο γιο του, τον Κρουζ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον γιο του, Κρουζ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε: Χρόνια Πολλά μπαμπά... Ωραίο χτένισμα, τώρα μπορείς να καταλάβεις από που πήρα την τάση αυτή για να αλλάζω τα μαλλιά μου. Να περάσεις υπέροχα. Χαρούμενα 70α γενέθλια».

Οι οπαδοί του έσπευσαν να σχολιάσουν την εκπληκτική ομοιότητα με τον γιό του. Ένας έγραψε: «Θεέ μου, μοιάζει με τον Κρουζ» και κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς σου είναι πολύ όμορφος».

Ο Ντέιβιντ είναι πολύ δεμένος με τον πατέρα του, ο οποίος τον βοήθησε να ακολουθήσει τα όνειρά του σχετικά με το ποδόσφαιρο, όταν έφτιαξε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο προκειμένου να προπονείται ο γιος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ