Ανύπανδρη μητέρα, γέννησε οχτάδυμα, έχασε 63 κιλά και πόζαρε γυμνή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανύπανδρη μητέρα, γέννησε οχτάδυμα, έχασε 63 κιλά και πόζαρε γυμνή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία της Nadya Suleman έκανε το γύρο του κόσμου το 2009, όταν έφερε στον κόσμο οκτάδυμα. Έχοντας ήδη έξι παιδιά, η γυναίκα των δεκατεσσάρων πλέον παιδιών μιλά σήμερα για το πώς έχασε τα 63 κιλά, που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τα οκτάδυμα είναι πλέον τριών και πλέον η 36χρονη αμερικανίδα και ανύπανδρη μητέρα είναι περίπου όπως ήταν και πριν από τρία χρόνια. Mάλιστα, πόζαρε γυμνή για περιοδικό «Closer» και δήλωσε πως δεν έχει κάνει σχέση εδώ και 13 χρόνια και πως όλα τα παιδιά της προέρχονται από δωρητή σπέρματος, καθώς εκείνη απλά δεν έχει χρόνο για άνδρες.

«Τραβώ πολύ την προσοχή των ανδρών αλλά δεν πρόκειται να βγω ραντεβού μέχρι τα οκτάδυμα να γίνουν 18. Ζω γι' αυτά», λέει. «Ξέρω πως σε πολλές γυναίκες αρέσει η ανδρική προσοχή αλλά εγώ βγαίνω ντυμένη πρόχειρα και άβαφη, φοράω περούκα ακόμα και ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης για να τους απωθήσω».

Ανύπανδρη μητέρα, γέννησε οχτάδυμα, έχασε 63 κιλά και πόζαρε γυμνή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσο για το πώς έχασε τόσα κιλά, είπε: «Μάζεψα σαν λάστιχο, δεν ξέρω πώς έγινε, τρώω σαν άλογο, δεν μετράω τις θερμίδες».

Ανύπανδρη μητέρα, γέννησε οχτάδυμα, έχασε 63 κιλά και πόζαρε γυμνή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ