Ζωολογικός κήπος ζωγραφίζει μαύρες λωρίδες πάνω σε γαϊδουράκια για να μοιάζουν με ζέβρες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ζωολογικός κήπος ζωγραφίζει μαύρες λωρίδες πάνω σε γαϊδουράκια για να μοιάζουν με ζέβρες [εικόνες & βίντεο]

Mahmoud A. Sarhan/facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένας ζωολογικός κήπος στην Αίγυπτο καθώς έχει μεταμορφώσει γαϊδούρια σε ζέβρες βάφοντας μαύρες ρίγες στα σώματά τους.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση πήρε μεγάλες διαστάσες μετά από μια ανάρτηση που έκανε ένας Αιγύπτιος στο facebook όταν πήγε επισκέπτης στον ζωολογικό κήπο.

Ο 18χρονος Mahmoud Sarhan είδε τα τετράποδα πλάσματα να έχουν πάνω τους μαύρο σπρέι, το οποίο μάλιστα είχε ξεβάψει.

Για κακοποίηση ζώων κάνουν λόγο οι φιλοζωικές και οι αντιδράσεις στα social media είναι πολλές από ανθρώπους που καταγγέλλουν τέτοια ενέργεια.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα περιστατικά όπου γαϊδουράκια έχουν μεταμορφωθεί σε ζέβρες.

Πάντως ο υπεύθυνος του ζωολογικού πάρκου, Mohamed Sultan, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι δεν έχει προβεί σε τέτοια αποτρόπαια πράξη.

Δείτε την ανάρτηση του 18χρονου στο facebook όπου γαϊδουράκια έχουν μεταμοφρωθεί σε ζέβρες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ