Η Μαριάννα Γουλανδρή ποστάρει μια φωτό της σκεπασμένης με καπνούς Ακρόπολης και γράφει για τις φωτιές - iefimerida.gr

Η Μαριάννα Γουλανδρή ποστάρει μια φωτό της σκεπασμένης με καπνούς Ακρόπολης και γράφει για τις φωτιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προφίλ όλων έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από τη φονική πυρκαγιά. Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τους 82 νεκρούς, από τις ιστορίες μικρών παιδιών και νέων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους παλεύοντας να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Ανάμεσα στους πολλούς όλους που πόσταραν στα προφίλ τους φωτογραφίες από την Ελλάδα και προσπάθησαν να παρέχουν στήριξη αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και η Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή της Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η Μαριάννα Γουλανδρή πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με την Ακρόπολη στις φλόγες, γράφοντας από κάτω: «Οι σκέψεις μας και προσευχές μας είναι με όσους επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία. Μαζεύουμε εφόδια και θα κάνουμε το καλύτερο για να βοηθήσουμε». Παράλληλα, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη κάνει τη δική της προσπάθεια για συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες μέσω του prayforGreece.

Our thoughts and prayers to everyone effected by this tragedy. We are gathering supplies and provisions and we will contribute the most we can to help. View my story on how to participate #PrayForGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris (@mariannagofficial) στις 25 Ιούλ, 2018 στις 2:13 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ