Η πρωταγωνίστρια της σειράς «This Is Us» αποκαλύπτει πως ξέρει το τέλος της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «This Is Us» αποκαλύπτει πως ξέρει το τέλος της [βίντεο]

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Μάντι Μουρ και Μίλο Βεντιμίλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «This Is Us», Μάντι Μουρ είναι ένα από τα ελάχιστα άτομα που γνωρίζουν το τέλος της πετυχημένης σειράς.

Αν και η 34χρονη ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το φινάλε, αποκάλυψε πως οι θαυμαστές θα χρειαστούν, όπως πάντα, χαρτομάντιλα.

«Νομίζω ότι το τέλος θα είναι πολύ ικανοποιητικό για τους θεατές» δήλωσε η Μουρ στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live την Τρίτη, λέγοντας πως ο σεναριογράφος Νταν Φόγκελμαν της έχει πει πώς θα τελειώσει η σειρά.

«Νομίζω πως αντικατοπτρίζει αυτό που θέλει να περάσει αυτή η σειρά σε όλους μας. Οι άνθρωποι θα πλημμυρίσουν από συναισθήματα» είπε.

Στην πραγματικότητα, η Μουρ αποκάλυψε πως το καστ έχει ήδη γυρίσει μερικές σκηνές για το φινάλε της σειράς.

A post shared by This Is Us (@nbcthisisus) on Jan 9, 2018 at 10:13am PST

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για το τέλος, αλλά νομίζω ότι ο Φόγκελμαν έχει μια ιδέα στο μυαλό του του πότε και το πώς θα τελειώσει η ιστορία, κάτι που με κάνει να νιώθω καλά ως ηθοποιός και ως θεατής. Ξέρει πού πηγαίνει η ιστορία» δήλωσε η ηθοποιός.

«Νομίζω πως η φύση της σειράς και η τροχιά της είναι πως οι άνθρωποι έχουν κάποια συγκεκριμένη ηλικία τώρα και ίσως απλά θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν» πρόσθεσε.

A post shared by This Is Us (@nbcthisisus) on Oct 12, 2017 at 4:11pm PDT

Η Μάντι Μουρ και ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά, Μίλο Βεντιμίλια, καθώς και ο τηλεοπτικός τους γιος, Στέρλινγκ Μπράουν, άρχισαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου πριν από μερικές εβδομάδες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Φόγκελμαν, μοιράστηκε μια φωτογραφία της πρώτης σκηνής από τα γυρίσματα στην κουζίνα του σπιτιού των Πίρσον.

Is this the first scene of Season 3, Episode 1 or do we just get that excited over breakfast? You decide. #ThisIsUs | : Dan Fogelman

A post shared by This Is Us (@nbcthisisus) on Jul 10, 2018 at 11:02am PDT

Λίγες μέρες μετά, ο ίδιος και ο σκηνοθέτης γιόρτασαν τις πέντε υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ