Η Μπιγιονσέ δείχνει τα δίδυμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπιγιονσέ δείχνει τα δίδυμα [εικόνες]

Η Μπιγιονσέ με τα δίδυμα παιδιά της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μικρή ματιά στην οικογενειακή της ζωή αποφάσισε να δώσει στους θαυμαστές της η Μπιγιονσέ, ανεβάζοντας μια γλυκιά φωτογραφία των διδύμων της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μοιράστηκε μια selfie της που κρατά τα 13 μηνών δίδυμα παιδιά της, Ρούμι και Σιρ στην αγκαλιά της, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού ταξιδιού τους στην Ευρώπη, στην ιστοσελίδα της.

Αγκαλιά με τα δίδυμα Ρούμι και Σιρ ποζάρει η χαμογελαστή Μπιγιονσέ

Στη φωτογραφία, η Μπιγιονσέ κοιτάζει προς το πλάι χαμογελώντας, όπως κάνει και η κόρη της, η Ρούμι. Ο γιος της, από την άλλη, έχει πιο σοβαρό ύφος.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, ο σύζυγός της, ο διάσημος ράπερ Τζέι Ζι φαίνεται στο κατάστρωμα του σκάφους που κάνουν τις διακοπές τους, κρατώντας το χέρι της Ρούμι.

Η Μπιγιονσέ πόσταρε επίσης άλλη μία φωτογραφία με την 6χρονη κόρη τους Μπλου Ίβι με τις δύο τους να φορούν παρόμοια ροζ φορέματα.

Η Μπιγιονσέ με την κόρη της, Μπλου Ίβι

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί φωτογραφία των διδύμων: η γιαγιά Τίνα Νόουλς Λόσον, είχε μοιραστεί μια φωτογραφία των εγγονών της τον περασμένο μήνα όπως επίσης και η Μπιγιονσέ είχε ανεβάσει ένα εντυπωσιακό πορτρέτο των τριών, έναν μήνα μετά τη γέννησή τους τον Ιούλιο του 2017.

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως προσπαθεί να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα των παιδιών του, αλλά τον Ιανουάριο, ο Τζέι Ζι έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τα δίδυμα.

Ο Τζέι Ζι με την μόλις 13 μηνών κόρη του Ρούμι

«Είμαστε σε μια όμορφη εποχή τώρα γιατί είναι 7 μηνών και δεν μπορούν να κινηθούν» αστειεύτηκε ο ράπερ σε συνέντευξή του με τον Van Jones στο CNN. «Μπορούν απλά να βγάλουν κραυγές. Δε χρειάζεται να τους λες ‘περίμενε, περίμενε’. Δεν έχουν αρχίσει ακόμη να τρέχουν πέρα δώθε. Θα απολαύσουμε αυτούς τους μήνες μέχρι να αρχίσουν να τρέχουν. Και μετά, τέλος».

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει μαζί του τα παιδιά στην παγκόσμια περιοδεία τους που ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Χρειάστηκε πολύ δουλειά για να συμβεί αυτό. Είναι η καλύτερη επιλογή για την οικογένειά τους» είπε μια πηγή στο People.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ