fbpx Σολωμός σε σουβλάκι | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Σολωμός σε σουβλάκι

Σολωμός σε σουβλάκι
26|07|2018 | 11:23

Δεν σκεφτόμαστε συχνά να κάνουμε σουβλάκι αυτό το υπέροχο ψάρι και είναι ώρα να ξεκινήσουμε.

Υλικά

  • Μισό κιλό σολωμό φρέσκο, κομμένο σε χοντρούς κύβους
  • 2 λεμόνια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
  • Φρέσκια ρίγανη, σπόροι σουσάμι, μπούκοβο, ρίγανη
  • 15 ξυλάκια μπαμπού για σουβλάκι (μουλιάστε τα σε νερό, νωρίτερα)

Σολωμός σε σουβλάκι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε το γκριλ στο φούρνο
  • Σε μπολάκι αναμείξτε τη ρίγανη (φρέσκια και ξερή), το σουσάμι, το μπούκοβο -Βάλτε στην άκρη
  • Ετοιμάστε το σουβλάκι: 1 κομμάτι σολωμό, 1 φετούλα λεμόνι κλπ, ώσπου να υπάρχουν περίπου 8 κύβοι σολωμοί
  • Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο σε όλα τα σουβλάκια όταν τελειώσετε, αλάτι και πιπέρι, προσθέστε το μείγμα ρίγανης
  • Ψήστε στο γκριλ για 8 λεπτά περίπου, γυρίζοντας πλευρά
  • Σερβίρετε με πράσινη ή χωριάτικη σαλάτα

Σολωμός σε σουβλάκι | iefimerida.gr 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ