Αιχμές Κουμουτσάκου: Η μόνη στιβαρή απόφαση της κυβέρνησης είναι το... εμπάργκο στον ΣKAI - iefimerida.gr

Αιχμές Κουμουτσάκου: Η μόνη στιβαρή απόφαση της κυβέρνησης είναι το... εμπάργκο στον ΣKAI

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να μη συμμετέχουν στελέχη τους σε πάνελ του Σκάι σχολίασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε τρεις ημέρες καταστροφής, θανάτου και οδύνης, η μόνη στιβαρή και αποτελεσματική απόφαση της κυβέρνησης είναι... το "embargo" που έβαλε στον Σκάι υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Η ανάρτηση

Σε τρεις ημέρες καταστροφής,
θανάτου και οδύνης,
η μόνη στιβαρή και αποτελεσματική απόφαση της κυβέρνησης είναι...
το "embargo" που έβαλε στο @skaigr

Τίτλοι τέλους

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά του ΣΚΑΪ με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για υπονόμευση και προβοκάτσια του καναλιού, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι πλέον βουλευτές και στελέχη του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ