Αποτεφρώθηκε η σορός του Μάνου Ελευθερίου: «Σε μια χώρα που μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός» - iefimerida.gr

Αποτεφρώθηκε η σορός του Μάνου Ελευθερίου: «Σε μια χώρα που μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός»

Επιθυμία του να αποτεφρωθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτεφρώθηκε στη Βουλγαρία η σορός του Μάνου Ελευθερίου. Η εξόδιος ακολουθία για τον σπουδαίο ποιητή που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή έγινε από το Α’ νεκροταφείο, ωστόσο, μετά από επιθυμία του ίδιου, η σορός του αποτεφρώθηκε.

Για το σκοπό αυτό έπρεπε να φτάσει στη Βουλγαρία, μιας και στην Ελλάδα, δεν επιτρέπονται οι αποτεφρώσεις. Αυτό ακριβώς το θέμα σχολιάζει η οικογένεια του μέσω σόσιαλ μίντια, ορμώμενη από την τραγωδία στο Μάτι.

«Η σορός του Μάνου Ελευθερίου μεταφέρθηκε σήμερα στη Βουλγαρία για αποτέφρωση. Σε μια χώρα που εν ριπή οφθαλμού μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός» γράφει σε ανάρτησή της η οικογένεια.

Αποτεφρώθηκε η σορός του Μάνου Ελευθερίου: «Σε μια χώρα που μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ