Eκκληση Τσιτσιπά για βοήθεια σε φίλο του: Εχασε τα πάντα στη φωτιά -Δίνει 5.000 δολάρια ο ίδιος [βίντεο] - iefimerida.gr

Eκκληση Τσιτσιπά για βοήθεια σε φίλο του: Εχασε τα πάντα στη φωτιά -Δίνει 5.000 δολάρια ο ίδιος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα βίντεο στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζητά από τον κόσμο να βοηθήσει τους πληγέντες στην Ανατολική Αττική και έναν φίλο του που έχασε τα πάντα στις φονικές πυρκαγιές.

Ζητά από τον κόσμο να βοηθήσει τον φίλο του τον Άλεξ και την οικογένειά του που είναι ανάμεσα στους πληγέντες. Ο ίδιος άνοιξε ένα fundraiser στο facebook και ζητά από τον κόσμο να καταφέρει την προσφορά του.

Ο ίδιος εξήγησε ότι θα δωρίσει 5.000 δολάρια στον σκοπό αυτό. Μπορείτε να μπείτε εδώ αν επιθυμείτε να βοηθήσετε.

Please help me raise money for my good friend Alex who is currently in the hospital. He lost everything and he needs our help!

More information on how you can donate and help Alex get back to his feet in the description of this video.https://t.co/nSnQn4K3So pic.twitter.com/bcGATcyqQo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ