Καρατζαφέρης: Το κόμμα του Καμμένου είναι το αντιμνημονιακό ανάχωμα της Ν.Δ. - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Το κόμμα του Καμμένου είναι το αντιμνημονιακό ανάχωμα της Ν.Δ.

karatzaferis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως αντιμνημονιακό ανάχωμα της ΝΔ περιγράφει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα και παράλληλα απέκλεισε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον realfm αναφερόμενος στα σενάρια περί δημιουργίας ενός αντιμνημονιακού αναχώματος στα δεξιά της ΝΔ από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου είπε χαρακτηριστικά πως «θα το έβρισκα πάρα πολύ έξυπνο». «Ακούω από πολλούς ότι θα είναι παράρτημα της ΝΔ», συνέχισε, επικαλούμενος και τις δηλώσεις του Χρήστου Ζώη -χθες στον ίδιο σταθμό- για την πιθανότητα να υπάρχει συνεργασία με τη ΝΔ, και απέκλεισε ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στην κυβέρνηση αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία.

Ο κ. Καρατζαφέρης προέβλεψε «έκρηξη κοινωνικής συνοχής» τον Ιούνιο, με τα μέτρα ύψους 14 δισ. ευρώ που θα βρεθούν από περικοπή μισθών, συντάξεων και επιδομάτων. «Να βγουν λεβέντικα και να πουν τι έχουν υπογράψει», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να συζητήσει με ανθρώπους που έχουν «απομονωθεί, υπέγραψαν το μνημόνιο και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι η Μέρκελ μπλόφαρε με την έξοδο της χώρας από το ευρώ».

«Θα ήταν χαράς ευαγγέλια αν τα δυο κόμματα μετά τις εκλογές δεν έχουν 150 βουλευτές, τα εκβιαστικά διλήμματα Σαμαρά δεν πιάνουν τόπο» προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ