Ανατριχιαστική μαρτυρία του καθηγητή Διαμαντόπουλου: «Βούτηξα στη θάλασσα να σωθώ» - iefimerida.gr

Ανατριχιαστική μαρτυρία του καθηγητή Διαμαντόπουλου: «Βούτηξα στη θάλασσα να σωθώ»

Ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας με τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έγινε ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου, Θανάσης Διαμαντόπουλος.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, καθώς βρέθηκε στον πυρήνα της πύρινης λαίλαπας, όπου μαζί με άλλους βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν πριν τους περισυλλέξουν τα σωστικά συνεργεία.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Διαμαντόπουλος ανέφερε: «Βρέθηκα στον πυρήνα της πύρινης λαίλαπας στο Μάτι, εγκατέλειψα στην οδό Ακροπόλεως το αυτοκίνητο που κάηκε, βούτηξα με πολλούς άλλους στη θάλασσα (Αργυρή παραλία), απ' όπου βαρκούλες μας περισυνέλλεξαν μετά τετράωρο. Έχω ένα κάταγμα στο πλευρό, αναπνευστικά προβλήματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σχετικά καλά. Επειδή είχα δέσμευση για κάποιες διαλέξεις σήμερα, ενημερώνω πως δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους οργανωτές, γιατί έχασα κινητό και επαφές. Μπορεί κάποιος αν είναι εξαιρετική ανάγκη να με καλέσει στο 694...».

Εν συνεχεία έκανε και νέα ανάρτηση αναφέροντας «Χθες βράδυ στην Αργυρή Ακτή στο Μάτι Αττικής κρατούσα επί ώρες αγκαλιά δύο παιδάκια, τον Μιχαλάκη και τον Κωνσταντίνο (με πρόβλημα υγείας), μόνιμους κάτοικους Ματιού. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να με πληροφορήσει για το κατά πόσον είναι υγιή και ασφαλή, καθώς και για τη μητέρα τους Κα Ιωάννα που ήμασταν μαζί, αλλά και για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών που είχε μείνει σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ