Η Τουρκία στο πλευρό της Ελλάδας -Οι 4 μεγαλύτερες τουρκικές ομάδες έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης - iefimerida.gr

Η Τουρκία στο πλευρό της Ελλάδας -Οι 4 μεγαλύτερες τουρκικές ομάδες έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης

Οι αθλητικοί σύλλογοι της Τουρκίας στο πλευρό της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η προκλητική πολιτική και οι επιθετικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν να δείχνει κλίμα αντιπαλότητας της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα, ωστόσο οι αθλητικοί σύλλογοι δείχνουν άλλο δρόμο.

Μπροστά στην εθνική τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα με τις φονικές πυρκαγιές οι τρεις μεγαλύτεροι αθλητικοί σύλλογοι της Τουρκίας έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στην χώρα μας.

Η Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας με αναρτήσεις τους στα social media έδειξαν ότι οι λαοί έρχονται κοντά στα δύσκολα...

«Γείτονες, μοιραζόμαστε τον βαθύ πόνο της Ελλάδας, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ξεπεράστε το γρήγορα, γείτονες», έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter η Γαλατά με hashtag #Greece#Πυρκαγια#PrayForGreece.

«Μοιραζόμαστε τον βαθύ πόνο της καταστροφής στην γειτονική μας Ελλάδα. Ζούμε μαζί σας τη θλίψη αυτών που έχασαν τη ζωή τους. Να περάσουν όλα σύντομα» έγραψε η Μπεσίκτας.

«Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επηρεάστηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ελλάδα» ανέφερε η Φενέρ, ενώ η Εφές έγραψε «Τα συλλυπητήρια μας στους Έλληνες γείτονές μας, αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγια της Αττικής και προσευχόμαστε για όλους. Γρήγορη ανάρρωση στους φίλους μας Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και όλη την Ελλάδα».

We condolence for our Greek neighbors, the ones who lost their lives in the great fire at Attica region and we pray for the wounded people. Hoping for a fast recovery to our friends @olympiacosbc and @paobcgr and all Greece.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ