H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα γίνει παρουσιάστρια και ο Alpha την φωτογραφίζει για το «Bake of Greece» [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα γίνει παρουσιάστρια και ο Alpha την φωτογραφίζει για το «Bake of Greece» [εικόνες]

H ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», θα αναλάβει πλέον το ρόλο της παρουσιάστριας.

Αποφάσισε να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, μιας και εδώ και καιρό μένει στο εξωτερικό, και να παρουσιάσει τη νέα εκπομπή του Alpha «Bake of Greece».

To νέo ριάλιτι ζαχαροπλαστικής θα έχει και 3 άνδρες κριτές, όπου θα είναι ο Ακης Πετρετζίκης, ο Δημήτρης Χρονόπουλος και ο Νικόλας Στράγγας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του «Bake of Greece», η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συμμετείχε στην επίσημη φωτογράφηση του Alphaγια τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media του τηλεοπτικού σταθμού και μάλιστα μία από αυτές αναδημοσίευσε η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Σκοπός της νέας εκπομπής του Αlpha είναι οι τρεις κριτές να βρουν τον καλύτερο ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη.

Δείτε τη φωτογράφιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για το «Bake of Greece» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ