Η γαλακτοβιομηχανία Ολυμπος στο πλευρό των πυρόπληκτων – Στέλνει φιάλες αίματος και τρόφιμα - iefimerida.gr

Η γαλακτοβιομηχανία Ολυμπος στο πλευρό των πυρόπληκτων – Στέλνει φιάλες αίματος και τρόφιμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό των πυρόπληκτων βρίσκεται για άλλη μία φορά η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, στηρίζοντας με τη σειρά της αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης.

Μάλιστα, η γαλακτοβιομηχανία απέστειλε τρόφιμα προς τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που δραστηριοποιούνται για τη συμπαράσταση των πυρόπληκτων.

Πιο συγκεκριμένα, προϊόντα της εταιρείας εστάλησαν στο κέντρο συγκέντρωσης προσφορών του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης, η ΟΛΥΜΠΟΣ βρίσκεται σε επαφή για την αποστολή βοήθειας προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Ακόμη, απέστειλε 40 φιάλες αίματος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο για τις επείγουσες ανάγκες των τραυματιών, από την τράπεζα αίματος των εργαζομένων της επιχείρησης.

Η Όλυμπος δηλώνει πάντα έτοιμη για να συμπαρασταθεί σε επείγουσες ανάγκες συνανθρώπων μας, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, ελπίζοντας όμως να μην χρειαστεί ποτέ ξανά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ