Μαρτυρία: Περάσαμε μέσα από την φωτιά και σωθήκαμε- Μείναμε μέσα στην θάλασσα 2,5 ώρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαρτυρία: Περάσαμε μέσα από την φωτιά και σωθήκαμε- Μείναμε μέσα στην θάλασσα 2,5 ώρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυρία Νίκη σώθηκε σαν από θαύμα. Το αυτοκίνητό τους εγκλωβίστηκε από την φωτιά. Δεν είχαν άλλη επιλογή...

Αρχισαν να τρέχουν μέσα από την φωτιά και κατάφεραν να φθάσουν στην θάλασσα. Εμειναν μέσα στο νερό σχεδόν τρείς ώρες έως ότου αποφάσισαν να βγούν στην ακτή και να περιμένουν τους διασώστες...Και ευτυχώς σώθηκαν.

Η κυρία Νίκη, είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής Μάτι και μένει στην οδό Μυκόνου. Εκεί όπου η φωτιά δεν άφησε τίποτα στο περασμά της. Οπως αφηγείται στο iefimerida, όταν ξεκίνησε η φωτιά, ξεκίνησαν με τα αυτοκίνητα να φύγουν όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Έτσι «αφήσαμε τα αυτοκίνητα, στη μέση του δρόμου, και ήρθαμε με τα πόδια ως το κόκκινο λιμανάκι, περνώντας μέσα από τη φωτιά στην κυριολεξία. Δεξιά και αριστερά είχε παντού φωτιά. Δεν βλέπαμε τίποτα από τον πυκνό καπνό. Ήμασταν τέσσερα άτομα. Εγώ, ο άνδρας μου, η κόρη μου και ο γαμπρός μου. Κατεβήκαμε στη θάλασσα, μπήκαμε μέσα και έτσι σωθήκαμε. Μέσα στη θάλασσα μείναμε περίπου 2-2,5 ώρες μετά βγήκαμε στην παραλία και καθόμασταν και περιμέναμε. Κάποια στιγμή άρχισαν να έρχονται τα σκαφάκια για να μας πάρουν. Στη Ραφήνα φτάσαμε στις 2 τα ξημερώματα και ήμασταν στην παραλία από τις 8 το βράδυ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μάτι αργυρή ακτή ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ