Συρία: Τουλάχιστον 32 νεκροί από επίθεση οπλοφόρων και βομβιστών-καμικάζι του ΙΚ - iefimerida.gr

Συρία: Τουλάχιστον 32 νεκροί από επίθεση οπλοφόρων και βομβιστών-καμικάζι του ΙΚ

Υπάρχουν τουλάχιστον 30 τραυματίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τριάντα τραυματίστηκαν σήμερα σε σειρά επιθέσεων οπλοφόρων και βομβιστών-καμικάζι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη νότια επαρχία Σουέιντα της Συρίας.

Την επαρχία αυτή ελέγχει το καθεστώς, όπως ανέφερε μια μη κυβερνητική οργάνωση, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν σε διάφορα χωριά βορειοανατολικά της πόλης Σουέιντα, της πρωτεύουσας της ομώνυμης επαρχίας, και στην ίδια την πόλη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί και τραυματίες, σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση.

Νωρίτερα, το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA είχε μεταδώσει πως βομβιστές-καμικάζι εξαπέλυσαν επιθέσεις στην πόλη Σουέιντα με αποτέλεσμα να υπάρξει άγνωστος αριθμός θυμάτων και ότι κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να σκοτώσουν δύο από τους βομβιστές-καμικάζι πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά τους.
Ούτε η κρατική τηλεόραση, ούτε το κρατικό πρακτορείο μετέδωσαν κάποιον απολογισμό των θυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία επιθέσεις βομβιστές ΙΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ