Το μήνυμα του Σάμαρη και του Βλαχοδήμου για τις φονικές πυρκαγιές: Κουράγιο Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Σάμαρη και του Βλαχοδήμου για τις φονικές πυρκαγιές: Κουράγιο Ελλάδα [βίντεο]

Ο Ανδρέας Σάμαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έστειλαν από τη Λισσαβόνα το δικό τους μήνυμα για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα, στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό Twitter της ομάδας, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς τους συγγενείς των θυμάτων.

«Καλησπέρα Ελλάδα, συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες για τα αδικοχαμένα πλάσματα αυτών των πυρκαγιών, αυτής της καταστροφής της χώρας μας. Θέλω να μεταφέρω τις ευχές και τα συλλυπητήρια των συμπαικτών μου και όλων των ανθρώπων της ομάδας μου στους συμπατριώτες μας», είπε ο Σάμαρης.

«Με τη σειρά μας θα στείλουμε οποιαδήποτε βοήθεια από εδώ, από την ομάδα, από όλη τη χώρα, προς την Ελλάδα, προς τους συνανθρώπους μας, για να βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Κουράγιο Ελλάδα και αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα», συμπλήρωσε.

«Σήμερα πεθαίνει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις καταστροφές. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες», ήταν το μήνυμα του Βλαχοδήμου.

Samaris e Odysseas deixaram uma mensagem de apoio pela tragédia na Grécia! #EPluribusUnum pic.twitter.com/A78hCcWpzg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ