Η Ιβάνκα Τραμπ κλείνει την εταιρεία ρούχων της - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ κλείνει την εταιρεία ρούχων της

Η Ιβάνκα Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Andrew Harnik)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, ανακοίνωσε ότι κλείνει την εταιρεία ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που έχει.

Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα ήταν ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του προέδρου που κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποιούν τη θέση του για να προωθήσουν τα δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα. Εξαιτίας αυτού, η Ιβάνκα Τραμπ σταμάτησε να ασχολείται ενεργά με την εταιρεία, το 2017.

Η 36χρονη άνοιξε την εταιρεία το 2007, αρχικά με μία σειρά κοσμημάτων, αλλά στην πορεία επεκτάθηκε στα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Ομως, πέρυσι κάποια καταστήματα σταμάτησαν τη συνεργασία με την εταιρεία, επειδή τα προϊόντα της δεν έκαναν καλές πωλήσεις. Αλλωστε, είχε ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια που καλούσε τα καταστήματα να γυρίσουν την πλάτη τους στην εταιρεία, ως διαμαρτυρία κατά της διοίκησης Τραμπ.

«Οταν ξεκίνησα την εταιρεία, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία που θα είχαμε. Επειτα από 17 μήνες στην Ουάσινγκτον, δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω ποτέ στην επιχείρηση, αλλά ξέρω ότι στο άμεσο μέλλον θα είμαι επικεντρωμένη στη δουλειά που κάνω εδώ. Οπότε το δίκαιο για τους συνεργάτες μου ήταν να πάρω αυτή την απόφαση», ανέφερε σε ανακοίνωση η Ιβάνκα Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ εταιρεία ρούχων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ